Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe app verandert telefoons in één grote speaker

Met de lancering van de Galaxy S4 introduceerde Samsung de functie dat verschillende smartphones aan elkaar konden worden gelinkt om tijdens feestjes synchroon muziek te laten horen. Leuk, maar het werkte maar met een handvol Samsung telefoons. Een creatieve ontwikkelaar heeft nu een universeel alternatief klaar.

De app AmpMe is beschikbaar voor zowel iOS als Android en verandert de smartphone van de host in een WiFi access point. Van daaruit wordt naar alle andere AppMe smartphones een stream gestart. Bovendien bevat de app een stukje techniek om het geluid synchroon te houden en is het voor alle smartphones mogelijk om via bluetooth naar een externe speaker te streamen. De app is gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.