GadgetGear.nl

Microsoft introduceert twee nieuwe Xbox One controllers

In april zal Microsoft twee nieuwe special edition Xbox One controllers in de winkel leggen. Uiteraard gaat het om de nieuwe versie van de controllers, dus met de impulse triggers.

Microsoft introduceert twee ontwerpen. De Dusk Shadow met een verloop van blauw naar zwart en de Copper Shadow met een kleurverloop van koper naar zwart. Microsoft heeft een eenmalige hoeveelheid controllers laten produceren. Op = op.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten