GadgetGear.nl

LG Stylus 2, de eerste smartphone met DAB+ ondersteuning

Smartphones met FM zijn ineens zo 2010. LG zet namelijk de logische stap om DAB+ te ondersteunen. DAB+ is het digitale alternatief op FM dat meer zenders biedt, een hogere kwaliteit en veel meer informatie over wat je hoort.

De lancering van de LG Stylus 2 vond plaats tijdens een grote radiobeurs in Parijs en LG zet wat ons betreft een belangrijke stap waarvan we alleen maar kunnen hopen dat veel andere fabrikanten snel zullen volgen. Daarnaast is het gewoon heerlijk om weer eens een Android smartphone met stylus te zien.

De LG Stylus 2 beschikt over een 5,7 inch display met een resolutie van 1280×720 (720p HD). Android 6.0 draait op een 1.2GHz quad-core chipset met 1,5GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Je krijgt achter een 13 megapixel camera en nog eens 8 megapixel voor.

Reageren