Blossom 8 automatiseert de bewatering van de tuin

Blossom maakt al een tijdje forse controllers voor het bewateren van tuinen, maar met de Blossom 8 komt het bedrijf met een oplossing voor de kleinere tuinen. De kleine controller is in staat om acht verschillende zones in de tuin van water te voorzien.

De Blossom 8 kan dus acht verschillende programma's draaien. Handig omdat het gazon een net iets andere behoefte heeft dan de moestuin. Het slimme van de Blossom 8 is dat deze met internet verbonden is. Het weet hoeveel zonuren jouw tuin krijgt en wanneer regenbuien op komst zijn. De Blossom kan hierdoor anticiperen op regenbuien en onnodig waterverbruik terugdringen. Het is alleen jammer dat de Blossom nog niet met andere smart home producten overweg kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Blossom 8 automatiseert de bewatering van de tuin”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram