Blossom maakt al een tijdje forse controllers voor het bewateren van tuinen, maar met de Blossom 8 komt het bedrijf met een oplossing voor de kleinere tuinen. De kleine controller is in staat om acht verschillende zones in de tuin van water te voorzien.

De Blossom 8 kan dus acht verschillende programma’s draaien. Handig omdat het gazon een net iets andere behoefte heeft dan de moestuin. Het slimme van de Blossom 8 is dat deze met internet verbonden is. Het weet hoeveel zonuren jouw tuin krijgt en wanneer regenbuien op komst zijn. De Blossom kan hierdoor anticiperen op regenbuien en onnodig waterverbruik terugdringen. Het is alleen jammer dat de Blossom nog niet met andere smart home producten overweg kan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.