GadgetGear.nl

Back to basics met de Logitech G610 gaming toetsenborden

Na de nodige futuristische gaming toetsenborden met de meest waanzinnige functies te hebben ontwikkeld, gaat Logitech met de nieuwe G610-series terug naar de basis en dat het leveren van een toetsenbord met vooral heel goede knoppen en een klein beetje verlichting.

Er komen twee varianten van de Logitech G610 toetsenborden. De Red variant beschikt over mechanische Cherry MX toetsen met een gelijkmatige tegendruk terwijl de Brown uitvoering Cherry MX toetsen kent met een lichte weerstand. Beide Cherry MX toetsen komen uit de Low Noise series.

De minimalistische toetsenborden zijn gematteerd om te voorkomen dat vingerafdrukken goed zichtbaar zijn. Daarnaast zijn de twee modellen uitgerust met aanpasbare verlichting. Met behulp van de Logitech G software is het niet alleen mogelijk een kleurtje te kiezen, maar ook het licht te animeren. Voor muziekliefhebbers bevat het minimalistische ontwerp wel mediaknoppen om de muziek te bedienen. De F toetsen kunnen van macro’s worden voorzien en knoppen kunnen van een individuele kleur worden voorzien.

Beschikbaarheid

De Logitech G610 Red en Brown gaan €139 kosten en liggen vanaf april in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten