Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Android 6.0 beschikbaar voor de Honor 7

De Honor 7 is het vlaggenschip van het jonge label van Huawei. Geen wonder dat Honor hard haar best doet het toestel actueel te houden. Eigenaren van de Honor 7 kunnen één dezer dagen een update naar Android 6.0 installeren op hun toestellen.

De eerste bèta van de Android 6.0 software voor de Honor 7 was al in december beschikbaar voor een aantal testers. Honor voegt daarmee niet alleen een berg nieuwe opties van het Android systeem zelf toe, maar past ook meteen een aantal dingen aan in de eigen Emotion UI. Bijvoorbeeld een net wat kleinere knoppenbalk onderin het scherm zodat je meer ruimte hebt voor jouw apps.

De Android 6.0 update weegt een kleine 1,5GB. Het is dus verstandig deze via WiFi naar binnen te trekken. Wanneer de update ook voor jouw toestel klaarstaat merk je vanzelf. Het kan dagen, maar ook enkele weken duren. Hoe dan ook, hij komt eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.