Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Gamer Desk Pad XXXL met 5 sterren.

The Good
  • Supergroot
  • Stabiel
  • Comfortabel
The Bad
  • Geen


Sandberg lanceert de superhandig Gamer Desk Pad XXXL een onmisbaar item voor alle pc-gamers en bureaubanen!

Het werken met een muismat is ideaal, het beweegt gemakkelijk en het voelt prettig aan je pols. Helaas zijn de muismatten klein van stuk, ligt je andere pols die je gebruikt voor het keyboard op je snoeiharde bureau en loopt je muis geregeld van zijn matje af. Kortom, dat kan beter!

Sandberg heeft het groots aangepakt, XXXL! Dat betekent een muismat met een oppervlakte van 90 x 45 cm. Nee, natuurlijk bestaan er niet zulke grote muizen, het is een mat die gebruikt wordt voor je muis én toetsenbord. Dat levert een aantal gigantische voordelen op.  Zo plaats je nu beide polsen, je keyboard hand en je muishand, op het zachte foam van de muismat. Dit geeft veel gebruikerscomfort en geeft je extra speelplezier zonder pijnlijke polsen.  De onderkant van de gamer pad is gemaakt van antislip materiaal waardoor alles altijd op zijn plek blijft liggen en niet verschuift. De bovenkant voelt zacht aan met voldoende structuur om precisie te garanderen, je muis loopt nooit van de mat af vanwege de grote en geeft veel bewegingsvrijheid.

large mouse pad for gaming

Conclusie

De Gamer Desk Pad XXXL is een onmisbare gadget voor iedere PC gamer, thuiswerker of bureaubaan. Het zachte materiaal voelt enorm prettig aan, het ondersteund de polsen en geeft veel meer bewegingsvrijheid.  Voor de console gamers die met een speciale muis werken is de mat helemaal perfect omdat ondanks snelle muisbeweging de grote desk pad altijd op zijn plaats blijft liggen.

Gamer Desk Pad XXXL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.