Philips introduceert 5K monitoren

MMD, de fabrikant achter de displays van Philips, onthult komende week een nieuwe serie computermonitoren. Het absolute topmodel in pixels is de 275P4VYKEB. Een monitor met een 5K resolutie.

De 275P4VYKEB beschikt dan ook over een resolutie van 5120x2880 pixels en behaalt 99% van het AdobeRGB spectrum. Een webcam, ingebouwde speakerset en de mogelijkheid om het scherm in verschillende partities in te delen zijn aanwezig.

De 241P6EPJEB is de nieuwe SoftBlue monitor van Philips. De SoftBlue technologie zorgt ervoor dat de ogen minder vermoeid raken tijdens het werken door de hoeveelheid blauw licht te verminderen. Toch belooft Philips de kleurechtheid zoveel mogelijk te bewaren.

De monitoren worden volgende week tijdens ISE in Amsterdam onthuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram