MMD, de fabrikant achter de displays van Philips, onthult komende week een nieuwe serie computermonitoren. Het absolute topmodel in pixels is de 275P4VYKEB. Een monitor met een 5K resolutie.

De 275P4VYKEB beschikt dan ook over een resolutie van 5120×2880 pixels en behaalt 99% van het AdobeRGB spectrum. Een webcam, ingebouwde speakerset en de mogelijkheid om het scherm in verschillende partities in te delen zijn aanwezig.

De 241P6EPJEB is de nieuwe SoftBlue monitor van Philips. De SoftBlue technologie zorgt ervoor dat de ogen minder vermoeid raken tijdens het werken door de hoeveelheid blauw licht te verminderen. Toch belooft Philips de kleurechtheid zoveel mogelijk te bewaren.

De monitoren worden volgende week tijdens ISE in Amsterdam onthuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.