LG introduceert opnieuw een mid-end Android met stylus. Ditmaal de LG Stylus 2. Deze nieuwe Android smartphone volgt de G4 Stylus op. Het toestel valt niet alleen op door de aanwezigheid van een stylus, maar ook door het 5,7 inch display dat voor het middensegment erg groot is.

Waar de LG G4 Stylus nog een stylus met rubberen punt bevatte, krijgt de LG Stylus 2 stylus een nieuwe nanocoating op de punt. Hierdoor hoeft deze minder te buigen en werkt deze met meer precisie. De software van het toestel is ook aangepast waardoor deze meteen het Pen Pop menu opent wanneer je de stylus uit de smartphone trekt. Van daaruit kunnen een aantal stylus apps worden gelanceerd. Leuk detail is ook dat het toestel een waarschuwing geeft wanneer je deze meeneemt zonder de stylus. Zo probeert LG te voorkomen dat je de stylus ergens per ongeluk laat liggen. Handig!

Het 5,7 inch display van de LG Stylus heeft een resolutie van 1280×720. Dat is waar je ziet dat we met een middenklasser te maken hebben. Door de wat lage resolutie zal het scherm waarschijnlijk minder prettig zijn bij VR gebruik, maar verder prima presteren.

Qua chipset krijg je toch een nette 1,2GHz quad-core processor met 1,5GB aan werkgeheugen en 15GB aan opslagruimte. De camera achter heeft een resolutie van 13 megapixels en voor nog eens 8 megapixel. Het toestel beschikt over 2.4GHz WiFi, Bluetooth 4.1 en ondersteuning voor 4G.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.