Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Alcatel Plus 10 is een 2-in-1 Windows 10 ervaring

Ook Alcatel stapt in de markt van de 2-in-1 tablets. De Plus 10 zal de eerste Windows 10 tablet van Alcatel zijn met een losneembaar toetsenbord. Daarnaast stopt Alcatel er netjes een Intel processor in en het toetsenbord kan als 4G hub functioneren.

En dat maakt de Plus 10 bijzonder. De tablet zelf heeft dus geen 4G LTE verbinding, maar het toetsenbord wel. Het toetsenbord kan de 4G verbinding met verschillende apparaten delen met een maximum van 15 gebruikers.

De Alcatel Plus 10 beschikt over een 10 inch display met een resolutie van 1280×800 pixels (qHD) met stereo speakers. Er ligt een Intel Z8350 quad-core 1.9GHz processor in met 2GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaard 32GB aan opslagruimte, maar een micro-SD kaartje van maximaal 64GB plaatsen is geen probleem. Je krijgt 5 megapixels achter en 2 megapixels voor. Er is ondersteuning voor 2.4GHz WiFi en Bluetooth 4.0.

Beschikbaarheid

De Alcatel Plus 10 zal in juni in de winkel liggen voor €349,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.