Microsoft lanceert de Lumia 650

Een week voor het Mobile World Congress maakt Microsoft de Lumia 650 officieel. Met het toestel richt Microsoft zich vooral op het lage segment, maar toch ook de zakelijke gebruiker door de smartphone met Office 365 en OneDrive aan te bieden.

De Lumia 650 draait op een Qualcomm Snapdragon 212 chipset. Deze draait met een quad-core processor op maximaal 1.3GHz en heeft een Adreno 304 GPU voor games. Je krijgt een 5 megapixel selfie camera en 8 megapixels achter voor reguliere foto’s. Ook krijg je een 5 inch AMOLED display waardoor de prestaties in volle zon best aardig kunnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events