Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Xperia C6, extreem dunne randen om het display

Het lijkt erop dat Sony tijdens het Mobile World Congress de Xperia C6 gaat presenteren. Met de Xperia C6 lijkt Sony een compleet nieuwe designlijn te gaan introduceren met bijzonder smalle randen om het scherm heen waardoor het scherm veel prominenter aanwezig is.

De renders van de Xperia C6 zijn afkomstig van de site OnLeaks waar men wel vaker aan dit soort gelekte informatie komt. Op de renders zien we een toestel met glas aan de voorkant en metaal aan de achterkant. Het lijkt erop dat Sony hierbij voor een unibody design is gegaan met een mooie, grote cameralens.

Vermoedelijk zal het toestel over een 6 inch display beschikken en draaien op een octa-core processor van MediaTek. Daarmee is de Xperia C6 gericht op het middensegment. Vermoedelijk zal het toestel op 22 februari gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.