Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

B&W introduceert de AM-1 Waxx buitenspeaker

Zit je te denken aan een speaker voor in de tuin en moet deze vooral heel mooi zijn, dan is de introductie van de Bowers & Wilkins AM-1 Waxx speaker wellicht een hele interessante. Bij deze speaker staat design centraal.

De nieuwe AM-1 is ontworpen door Davey ‘Waxx’ Verhaeghe en heeft van deze ontwerper verschillende motieven meegekregen. Door deze op een UV bestendige behuizing te drukken, moet je lang van het design kunnen genieten. Bovendien is de speakergril van aluminium zodat deze niet roest. Een beugel met 220-graden scharnier zorgt ervoor dat de Bowers & Wilkins AM-1 optimaal te plaatsen is.

BW-AM-1-Waxx-Plafond

In de Bowers & Wilkins AM-1 zitten de speakers in een ‘omgekeerd’ ontwerp. Hierbij is de tweeter voor de andere drivers geplaatst. Aan de achterkant zit een passieve radiator om de lage tonen te versterken.

Beschikbaarheid

De Bowers & Wilkins AM-1 gaat €279 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.