Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toetsenbord en muis combineren met consoles via de Speedshot Convertor Ultimate

Hama heeft met de Speedshot Convertor Ultimate een nieuwe accessoire uitgebracht die PC gamers weleens zou kunnen verleiden om over te stappen naar consoles. Met de nieuwe Speedshot Convertor Ultimate is het namelijk mogelijk om een USB toetsenbord en een USB muis op consoles aan te sluiten.

Het voordeel van de Speedshot Convertor Ultimate is dat je met toetsenbord en muis veel meer controle krijgt tijdens het spelen van shooters. In theorie is een headshot dus een stuk gemakkelijker uit te voeren.

Hama garandeert dat de Speedshot Convertor Ultimate werkt met zowel de PS3 en Xbox 360 als de nieuwere PS4 en Xbox One. De Speedshot Convertor Ultimate beschikt over 9 gevoeligheidsniveaus en 81 snelheidsniveaus. Er zijn 11 buttonmaps instelbaar zodat je iedere shooter met dezelfde bediening kunt spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.