Hama heeft met de Speedshot Convertor Ultimate een nieuwe accessoire uitgebracht die PC gamers weleens zou kunnen verleiden om over te stappen naar consoles. Met de nieuwe Speedshot Convertor Ultimate is het namelijk mogelijk om een USB toetsenbord en een USB muis op consoles aan te sluiten.

Het voordeel van de Speedshot Convertor Ultimate is dat je met toetsenbord en muis veel meer controle krijgt tijdens het spelen van shooters. In theorie is een headshot dus een stuk gemakkelijker uit te voeren.

Hama garandeert dat de Speedshot Convertor Ultimate werkt met zowel de PS3 en Xbox 360 als de nieuwere PS4 en Xbox One. De Speedshot Convertor Ultimate beschikt over 9 gevoeligheidsniveaus en 81 snelheidsniveaus. Er zijn 11 buttonmaps instelbaar zodat je iedere shooter met dezelfde bediening kunt spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.