Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy S7 het beste gelekte geheim van het Mobile World Congress wordt. We hebben de foto’s (na de klik), wat handje vol specs en nu ook details over wanneer Samsung het toestel zelf aan de pers laat zien.

Met dank aan @evleaks weten we nu dat Samsung haar Galaxy S7 op 21 februari zal presenteren. Dit doet Samsung in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. Als de gelekte renders kloppen, zal het design van de S7-series nauwelijks afwijken van de S6-series. Maar dat was eigenlijk al bekend.

Samsung-Galaxy-S7-Persrender-1

Zo mag je weer een ‘platte’ Galaxy S7 verwachten, maar ook een Galaxy S7 Edge met een groter display dan de Galaxy S7. Een Edge met hetzelfde formaat display als de S7 komt niet voor op de gelekte renders.

Vermoedelijk gaan de nieuwe smartphones draaien op Samsung’s Exynos 8 octa-core chipset of op de Qualcomm SnapDragon 820 chipset. De meest uitgebreide uitvoeringen krijgen 128GB aan opslagruimte aan boord. Mogelijk zal een SD slot aan het ontwerp ontbreken. Dat de toestellen Android 6.0 zullen draaien is aannemelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.