Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe app checkt weke hoest jij hebt

Het stikt van de hoestdrankjes, maar welke moet je nou hebben? Ieder drankje richt zich immers op een ander soort hoest. Hoestdrankjesfabrikant Bisolvon heeft een app ontwikkeld die jouw hoest analyseert.

Op basis van deze analyse vertelt de Hoest Check app welke hoest je mogelijk hebt en wat de beste oplossing is om het hoesten te verminderen. Uiteraard zal de app vooral de Bisolvon producten naar voren schuiven, maar op basis daarvan kun je natuurlijk ook bij jouw eigen voorkeursmerk gaan shoppen. Daarnaast kan de app mogelijk ook andere tips geven om de hoest te verzachten.

Bisolvon maakt gebruik van een eigen database met hoestgeluiden. Deze zal Bisolvon verder blijven uitbereiden naarmate meer mensen de app gebruiken. Op basis van de huidige database schat Bisolvon dat ze in 80% van de gevallen met een juist behandeling komt.

Beschikbaarheid

De ‘Hoest Check’ app is nu gratis te downloaden voor iOS en Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.