Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

FAQ: Jouw tablet als tweede scherm voor jouw desktop

Extra schermen voor de desktop. Ik ben er gek op. Gewoon omdat ik altijd ruimte tekort kom. Met EzCast is het nu mogelijk geworden om tablets en smartphones als tweede scherm aan jouw desktop toe te voegen. Zo geef je jouw oude tablet een tweede leven.

Het maakt niet uit of je een PC of een Mac hebt. Na het downloaden van Easycast op jouw computer en op de tablet of smartphone, is het nu mogelijk om jouw dekstop uit te bereiden naar het doelsysteem. Voorheen was het met EzCast alleen mogelijk om het beeld te spiegelen op het doelsysteem. Sinds versie 1.8.0 is de mogelijkheid tot het uitbereiden van het bureaublad toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.