CES: Withings lanceert eInk fitnesstracker

Het grootste nadeel van wearables is dat ze regelmatig opgeladen moeten worden. We willen namelijk displays waarop we steeds zien wat we hebben bereikt, maar deze vreten stroom. De nieuwe Withings Go heeft daarom, heel slim, een groot eInk display.

De Withings Go is een activity tracker die je als een clip aan jouw kleding bevestigd. De voorkant bestaat uit een zeer groot, rond eInk display. Hierdoor kan de Withings Go je de hele dag op de hoogte brengen van jouw sportieve prestaties. Het eInk display is ook geschikt voor gebruik in het water en in de volle zon. Met een simpele aanraking verander je de informatie die je ziet.

De Withings Go heeft geen interne accu meegekregen, maar werkt op een standaard CR3032 batterij. Op een enkele batterij kan de Withings Go 8 maanden gebruikt worden. De prestaties zijn beschikbaar via de Health Mate app van Withings en zijn daarmee ook toegankelijk voor IFTTT.

Beschikbaarheid

De Withings Go gaat $69,95 kosten en ligt in het eerste kwartaal in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.