Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Seagate introduceert de Backup Plus Ultra Slim

Plat, platter, platst, nog platter. Seagate heeft tijdens de CES haar Backup Plus Ultra Slim aangekondigd. Deze nieuwe, externe harddrives meten slechts 9,2mm dik wanneer je de 2TB variant in huis haalt.

Seagate claimt hiermee dat de Backup Plus Ultra Slim 2TB 50% dunner is dan het gemiddelde op de markt. Dit komt mede door de keuze om de bovenkant af te werken met het dun aluminium, al heeft Seagate daar toch nog een mooi motief in gestanst.

De Backup Plus Ultra Slim zal in een gouden en plantinum afwerking op de markt komen. Seagate rust de schijven standaard uit met 200GB OneDrive cloudopslag voor de bestanden waarvan je ook een online back-up wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.