CES: Samsung toont nieuwe edities Gear S2

Naast Huawei heeft ook Samsung premium versies van haar smartwatch meegenomen naar de CES. Het gaat om de Gear S2 smartwatches met horlogekasten van edelmetaal.

De horlogekasten zijn verguld met 18K roségoud en platinum. De versie met een roségouden kast komt standaard met een ivoorwitte horlogeband. De platinum uitvoering komt standaard met een zwartlederen band. De Gear S2 smartwatches beschikken over NFC om in de VS mobiele betalingen via Samsung Pay mogelijk te maken. De Gear S2 is een smartwatch dat draait op het Tizen besturingssysteem in plaats van Android Wear dat bij vele concurrenten op de smartwatches draait. Belangrijke Nederlanse apps als die van het NOS en de Telegraaf zijn compatible met de Gear S2.

Beschikbaarheid

De nieuwe uitvoeringen van de Samsung Gear S2 liggen vanaf volgende maand in de winkel voor €479.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram