Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Samsung Family Hub koelkast als middelpunt van de keuken

Eindelijk een koelkast waar mijn hart sneller van gaat slaan. De Samsung Family Hub koelkast. Een koelkast met enorm scherm, camera’s en WiFi. Deze maakt van iedere keuken een echte mancave.

De Samsung Family Hub koelkast beschikt over een 21,5 inch Full HD LCD display. op het display is te zien wat er allemaal in de koelkast ligt zonder dat je de deur hoeft te openen. Een energiezuinige oplossing dus. Zeker hartje zomer wanneer koelkasten al enorm hard moeten werken om ons eten koel te houden. Bovendien zijn de beelden ook toegankelijk vanaf de smartphone. Handig in de supermarkt.

Het touchscreen is bovendien te gebruiken als digitaal prikbord voor het gezin zodat iedereen boodschappen achter kan laten. Ook het opzoeken van recepten, het bekijken van weer- en verkeersinformatie behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door de koelkast via bluetooth met speakers te verbinden kan deze ook dienst doen als entertainment centrum. Er is zelfs een mogelijkheid om het scherm van Samsung TV’s te mirroren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.