Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Orée lanceert bijzondere, houten accessoires

Tijdens de CES lanceerde het Franse merk Orée een hele serie houten accessoires. Daarnaast komt het merk ook met een bijzonder notitieboek. Notities op dit notitieboek zijn meteen digitaal te gebruiken.

The Board (tweede generatie)

The Board is een toetsenbord gemaakt van een houten plank. Het toetsenbord is gemaakt uit één blok hoit. Het gaat hierbij om esdoorn- of walnoothout. Het toetsenbord is met maximaal 5 apparaten te verbinden via bluetooth.

The Touch Slab

De Touch Slab is een touchpad. Eveneens gemaakt van esdoorn- of walnoothout. Naast gebruik als touchpad, is hij ook inzetbaar als numpad voor iedereen die hier behoefte aan heeft. De Touch Slab wordt via bluetooth met de computer verbonden.

The Pebble

Jouw smartphone of tablet stijlvol opladen tijdens het werken? The Pebble van Orée is een houten laadstandaard voor smartphones die draadloos opgeladen kunnen worden. Daarnaast bevat de Pebble ook een bluetooth speaker.

Etui-sur-galet-marbre_034c9e5a-025f-4457-801d-f17fda13fd44_1024x1024

De Pebble werkt met alle gadgets die via qi worden opgeladen. Naast de houten versie verkoopt Orée ook één met een marmeren afwerking.

The Stylograph

De Stylograph is het slimme notitieboekje van Orée. Notities en tekeningen die je maakt zijn meteen digitaal beschikbaar op jouw smartphone of tablet. Dit komt door de combinatie van het papier en de pen die helemaal van koper is gemaakt.

Stylograph-3_1024x1024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.