Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Mcor ARKe, thuis 3D printen in Full Color

Full Color 3D printers zijn er al wel, maar ze zijn doorgaans enorm en enorm duur. Mcor hoopt hier met haar ARKe printer verandering in te brengen. Tijdens de CES werd deze full color 3D printer voor thuis geïntroduceerd.

Om dit mogelijk te maken gebruikt de Mcor ARKe geen plastics, maar gewoon papier en inkt. Laagje voor laagje kleurt de printer het papier en wordt het papier in de juiste vorm gesneden en op elkaar geplakt. Het eind resultaat is hierdoor een stuk fijner dan bij gebruik van plastics. Bovendien komen er geen schadelijke dampen vrij en dat is ook wel een lekker idee.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=bxrbOOjWjFw

Beschikbaarheid

Deze eerste 3D kleurenprinter voor thuis gooit de prijs voor 3D printers wel een generatie terug. De Mcor ARKe gaat $5.995 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.