Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG Signature, mooi en smart huishoudelijk

LG heeft tijdens de CES haar nieuwe Signature-lijn gepresenteerd. De nieuwe lijn bevat voor een deel huishoudelijke producten, maar ook een nieuwe OLED TV die al meteen de nodige prijzen in de wacht heeft gesleept.

Signature OLED TV

De Signature OLED TV van LG is voorzien van LG’s picture on glass design. Het OLED paneel dat op het glas is geplaatst meet slechts 2,57mm dun en nauwelijks dikker dan de glasplaat waar deze opzit. Aan de onderkant heeft LG een soundbar geplaatst. Deze zit verwerkt in de standaard van de TV.

Het OLED display is een 4K display met een Ultra HD Premium keurmerk van de UHD Alliance. Dit keurmerk stelt eisen aan het contrast, de helderheid, het kleurbereik en het geluid van TV’s. Zo is het scherm ook in staat om 10-bit kleuren weer te geven. De Smart TV draait op WebOS 3.0 en WebOS 3.0 is weer voorzien van allerlei smart home mogelijkheden.

LG-Signature-OLED-TV

Signature Koelkast

Ook de Signature Koelkast van LG is een bijzonder apparaat geworden. Met de knock-on functie is de koelkastdeur transparant te maken. Hierdoor hoeft koude lucht niet te ontsnappen om te zien wat er nog in de koelkast ligt. Bovendien kan de deur automatisch openen als jij met handen vol boodschappen staat. Handig!

LG-Signature-Koelkast

Signature Wasmachine

De LG Signature Wasmachine is de opvolger van de Twin wash die LG vorig jaar introduceerde. In deze nieuwe versie zit onder anderen een veringsysteem om trillingen op te vangen. Hierdoor is de wasmachine nog stiller. Bovendien is er een mini washmodule.

Staand bedienen is mogelijk door de quick circle interface van de Signature Wasmachine. De deur kan openen door er simpelweg een duw tegenaan te geven. Bijvoorbeeld met de knieën wanneer je de handen vol hebt.

LG-Signature-Wasmachine

Signature Luchtreiniger

De Signature Luchtreiniger is een bijzondere pilaar voor in huis. Deze Signature Luchtreiniger filtreert de lucht in huis en voorkomt zo dat schadelijke stoffen worden ingeademd. Iets dat met name in nieuwbouwhuizen en in huizen in gebieden met veel fijnstof erg interessant is. Het display van de Signature Luchtreiniger laat met kleuren zien hoe het met de kwaliteit van de lucht is gesteld.

LG-Signature-Luchtreiniger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.