Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Jouw smartphone beschermen en laden met de Connected Sleeve

Er zijn al heel wat smartphonecovers met een ingebouwde powerbank, maar deze beperken zich doorgaans tot enkele populaire smartphones. De Rigueur heeft tijdens de CES de Connected Sleeve gepresenteerd. Deze universele cover kan jouw smartphone ook laden.

De Connected Sleeve van De Rigueur heeft een uiterlijk van echt leder en is handgemaakt. De hoes is via een ingebouwde USB kabel op te laden, maar ook draadloos via een qi lader. De verbinding met jouw smartphone gaat in ieder geval via qi (daar moet jouw smartphone dus wel mee overweg kunnen). De cover laat via vier LED’s zien wat de accustatus is, maar dat kan ook via de bijbehorende app. De Connected Cover beschikt namelijk ook over een Bluetooth LE antenne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.