GadgetGear.nl

CES: Jouw smartphone beschermen en laden met de Connected Sleeve

Er zijn al heel wat smartphonecovers met een ingebouwde powerbank, maar deze beperken zich doorgaans tot enkele populaire smartphones. De Rigueur heeft tijdens de CES de Connected Sleeve gepresenteerd. Deze universele cover kan jouw smartphone ook laden.

De Connected Sleeve van De Rigueur heeft een uiterlijk van echt leder en is handgemaakt. De hoes is via een ingebouwde USB kabel op te laden, maar ook draadloos via een qi lader. De verbinding met jouw smartphone gaat in ieder geval via qi (daar moet jouw smartphone dus wel mee overweg kunnen). De cover laat via vier LED’s zien wat de accustatus is, maar dat kan ook via de bijbehorende app. De Connected Cover beschikt namelijk ook over een Bluetooth LE antenne.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten