Huawei heeft tijdens de CES haar M2 tablet gepresenteerd. Bijzonder aan de 10 inch tablet is de samenwerking met Harman/Kardon voor het geluid. Die leverden de speakerset.

Naast de bijzondere samenwerking met Harman/Kardon, komt de Huawei M2 ook met een bijzondere stylus. Deze heeft een spitse punt met 2048 drukniveaus. Als je de premium versie koopt tenminste. Deze functie mist in de standaarduitvoering.

Het 10,1 inch IPS display heeft een resolutie van 1920×1080 pixels en is daarmee ideaal om Full HD content te bekijken. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera en achter krijg je nog eens 13 megapixel. De accu heeft een capaciteit van 6.660mAh.

De basis van de Huawei M2 is de HiSilicon Kirin 930 chipset met vier cores op 1.5GHz en vier cores op 2.0GHz. Gamers krijgen de graphics geleverd door een Mali-T628 GPU. De standaarduitvoering zal 16GB interne opslag bevatten terwijl de premium standaard 64GB opslag heeft. De standaarduitvoering krijgt 2GB aan werkgeheugen en de premium versie 3GB.

Hoewel de net gepresenteerde Huawei Mate 8 keurig op Android 6.0 met EMUI 4.0 draait, werkt de Huawei M2 tablet op Android 5.1 in combinatie met de AMUI 3.1 interface.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.