Één sensor voor 24 sporten. Dat is het idee achter de nieuwe Piq wearable. De Piq houdt niet alleen jouw prestaties bij, maar je kunt ze ook matchen aan de scores van de pro’s, vrienden en familie. Zo weet je meteen waar je staat.

Voor golfers biedt de Piq synchronisatie met de Mobitee app. Hij kan als rangefinder gebruikt worden, als shot tracker en als sensor om de prestaties te meten. Dit is nog maar één voorbeeld van hoe de Piq met een sport omgaat.

Ook voor tennissers heeft de Piq veel te bieden. Zo is er een nauwe samenwerking met tennismerk Babolat om te zorgen voor optimale metingen. In de wereld van de wintersport werkt Piq weer samen met het merk Rossignol.

Voor de andere 21 sporten is Piq hard aan het zoeken naar mooie merken om mee samen te werken. Het lastige is dat je voor de beste metingen wel bij iedere sport compatible gear moet hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.