Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: De K-series staat sterk in het middensegment bij LG

Tijdens de CES heeft LG aangekondigd dat het met een nieuwe K-series sterke smartphones voor het middensegment wil neerzetten. De K7 en de K10 zijn de eerste twee toestellen die LG openbaart.

LG K7

De LG K7 heeft een 5 inch FWVGA (854×480) touchdisplay. Afhankelijk van of je de LTE of 3G uitvoering koopt krijg je respectievelijk een quad-core 1.0GHz of 1.3GHz chipset. Daarnaast levert LG de toestellen met zowel een 5 megapixel als 8 megapixel camera achter en een 5 megapixel camera voor. Opletten wat je kiest dus. Ook de hoeveelheid werkgeheugen verandert per versie van 1GB tot 1.5GB en opslagruimte van 8GB tot 16GB. Zelfs formaat en kleur verschillen per versie die je koopt. Check dus bij aankoop of het toestel overeenkomt met het model waar je de review van gelezen hebt.

LG K10

Bij de K10 is het verhaal niet veel anders. Hier zijn zelft vier varianten waarvan drie varianten met LTE. Ze hebben wel allemaal een 5.3 inch display met HD resolutie, maer er zijn quad-core chipsets op 1.2GHz en 1.3GHz en er zijn octa-core chipsets op 1.4GHz. Er zijn aan de achterkant 5, 8 en 13 megapixel camera’s en het werkgeheugen schommelt van 1GB tot 2GB en opslagruimte van 8GB tot 16GB. Ook hier is het dus weer heel belangrijk om te kijken of reviews overeenkomen met het model dat je gaat kopen. Een review met een octa-core processor zal immers positiever zijn dan jouw ervaring met de meest trage quad-core.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.