Jeroen
Jeroen

(Update) The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’ 2.0.0 Update

Het lijkt wel wat snel sinds de release van Tri Force Heroes. Nog maar een maand geleden plaatsten we de uitgebreide review van deze geweldige 3DS game en nu al komt Nintendo met een update.

ss-den-of-trials

Woensdag op donderdagnacht tussen 02:00 en 03:00 uur rolt Nintendo de 3ds update eruit die al de ‘Den of Trials update’ wordt genoemd naar aanleiding van de toevoeging van het gelijknamige, nieuw speelbare gebied.

Dungeon Den of Trials

De Den of Trials is een geheel nieuwe dungeon met maar liefst 30 nieuwe levels! Dat is even heel iets anders dan de standaard vier levels die je vindt in een gebied. Deze dungeon wordt dan ook per level iets moeilijker zodat het geheel niet als een sneltrein zonder nadenken te doorlopen is.

Nieuwe outfits

De update brengt daarbij ook weer nieuwe outfits. Eén daarvan is Linebeck’s Uniform. Dit pak is geïnspireerd door de kapitein van de Phantom Hourglass. Kapitein Lineback is diegene die je overal met het schip brengt. Het piratenpak zorgt ervoor dat je gesloten kisten kunt zien.

Linebeck-Uniform

Het tweede kostuum, dat er een stuk heldhaftiger uitziet, komt uit het geweldige deel: Majora’s Mask. Het Fierce Deity Armor zorgt ervoor dat je laserstralen kunt schieten uit je zwaard. Ja, ja, hoe verzinnen ze het.

Little goats

Er zijn nog een aantal kleine andere nieuwe geitjes die wat minder invloed hebben op het spel. Zo kun je iemand op de blacklist plaatsen als hij irriteert of voor het zingen de game uit gaat. Een laatste toevoeging aan de game is dat het nu ook mogelijk is om de Friendly Tokens te krijgen van een Hytopian Vendor. Voorheen kreeg je ze alleen bij de Download play met iemand door een Tri Force Virgin was, nu kunnen de die hard gamers echt alle tokens verzamelen.

Triforce-Heroes-Gameplay

Gaat iedereen wachten tot laat in de nacht om alvast de Den of Trials te spelen? Dat misschien niet. De volgende morgen is vroeg genoeg, maar eerlijkheidshalve ben ik wel erg benieuwd naar de nieuwe reuze dungeon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.