Samsung introduceert snelle 128GB Pro+ MicroSDXC kaart

Met de 128GB Pro+ microSD kaart voegt Samsung haar snelste microSD kaart aan haar assortiment toe. De nieuwe kaart is vooral gericht op mensen die afhankelijk zijn van hoge snelheden. Bijvoorbeeld voor het opnemen van video’s met 4K actioncams en drones.

Net als de reguliere 128GB Pro microSDXC kaart van Samsung, heeft de kaart een UHS klasse 3 snelheidsaanduiding meegekregen en is daarmee in staat om een constante schrijfsnelheid van 30 MB per seconde aan te houden. Dit is zeer belangrijk voor de opnamen van 4K videomateriaal. De maximale snelheden van deze kaart loggen op 95MB per seconde schrijven en 90MP per seconde lezen. Deze maximale snelheden zijn een goede indicatie voor het gebruikscomfort.

Beschikbaarheid

De Samsung 128GB Pro+ SDXC kaart is sinds gisteren verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.