Terwijl ik de laatste hand aan mijn review van de Pebble Time Steel leg, merk ik dat ik de timeline interface van Pebble echt enorm ben gaan waarderen. Dat ook de Pebble gebruikers van het eerste uur de interface mogen gaan ervaren is wat mij betreft dan ook zeer goed nieuws.

Pebble introduceerde de nieuwe timeline interface met haar nieuwe Pebble Time horloges. Deze nieuwe generatie werkte niet langer met het standaard eInk display, maar met een display van e-paper dat verschillende kleuren kan weergeven en een aardige verversingssnelheid biedt.

De nieuwe timeline maakte uit van de 3.0 firmware die lange tijd niet beschikbaar was voor de originele Pebble smartwatches. Met de lancering van Firmware 3.8 trekt Pebble alle smartwatches weer gelijk en krijgen de oude horloges niet alleen toegang tot de nieuwe timeline. Ze krijgen ook toegang tot een berg nieuwe apps.

Toch zal niet iedereen meteen over kunnen. Apple lijkt moeilijk te doen met haar restricties waardoor Pebble op dit moment toch vooral de uitrol via Android aan het testen is. Hoe dan ook, de nieuwe timeline komt eraan. Mocht je als Android gebruiker alvast in de beta willen zitten, klik je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.