Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Witte Kindle e-reader komt naar Nederland

Amazon heeft al een tijdje de standaard Kindle in haar assortiment zitten. Deze Kindle is het instapmodel voor iedereen die het lezen op een e-reader wil ervaren zonder al teveel geld kwijt te zijn. Deze witte uitvoering blijkt zich niet te beperken tot ‘slechts’ een ander kleurtje.

De witte uitvoering van de traditionele Kindle is ook van een nieuwe chipset voorzien. Deze nieuwe chipset levert een prestatiewinst van 20% op. Verder is de witte Kindle natuurlijk voorzien van Whispersync, X-Ray en Smart Lookup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.