GadgetGear.nl

Witte Kindle e-reader komt naar Nederland

Amazon heeft al een tijdje de standaard Kindle in haar assortiment zitten. Deze Kindle is het instapmodel voor iedereen die het lezen op een e-reader wil ervaren zonder al teveel geld kwijt te zijn. Deze witte uitvoering blijkt zich niet te beperken tot ‘slechts’ een ander kleurtje.

De witte uitvoering van de traditionele Kindle is ook van een nieuwe chipset voorzien. Deze nieuwe chipset levert een prestatiewinst van 20% op. Verder is de witte Kindle natuurlijk voorzien van Whispersync, X-Ray en Smart Lookup.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten