Teufel introduceert de Turn hoofdtelefoon en Rockster XS speaker

Met de introductie van de Rockster zette Teufel afgelopen jaar dé high-end speaker voor feestjes neer, maar met een eveneens high-end prijskaartje. Voor liefhebbers van het design van de Rockter, komt Teufel nu met een betaalbare XS versie. Daarnaast introduceert Teufel de Turn hoofdtelefoon.

Teufel Turn

Het zijn met name de hoofdtelefoons van Beats en vele modellen afkomstig uit China waar alles uit de kast wordt getrokken om zoveel mogelijk bass neer te zetten. Dat is heerlijk bij dance muziek, maar een ramp als je naar een gitaarsolo gaat luisteren. Teufel heeft haar nieuwe Turn hoofdtelefoon dan ook van een optionele bass boost functie voorzien waardoor je zelf de baas bent over wanneer je voor ultralaag of loepzuiver gaat.

De 300 gram wegende Turn hoofdtelefoon beschikt over 40mm drivers en een aansluiting voor een tweede hoofdtelefoon. De hoofdband heeft een stalen frame en een rubber band.

Teufel Rockster XS

De Rockster XS is de nieuwste bluetooth speaker voor onderweg. Het iconische design is gelijk aan dat van de XXL versie, maar deze heeft een accu voor 14 uur luisterplezier. De Rockster XS is bovendien uitgerust met bluetooth 4.0 en ondersteuning voor aptX.

Teufel-Rockster-XS

Beschikbaarheid

De Teufel Turn gaat €199,99 kosten. De Teufel Rockster XS €179,99. Beiden zijn alleen direct via Teufel te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.