Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Snel 360 foto’s en 4K video’s maken met de Kodak Pixpro SP360 4K

Met de Pixpro SP360 4K zet Kodak een nieuwe sferische camera neer waarmee snel 360-graden video’s en foto’s geschoten kunnen worden. De 12 megapixel BSI CMOS sensor is bovendien in staat om in 4K te filmen.

De Pixpro SP360 4K pan in één keer panorama’s schieten, maar ook voor videoconferenties en LiveView streaming gebruikt worden. In 720p opnamemodus is het zelfs mogelijk om video’s met 120 frames per seconde vast te leggen voor strakke slow-motion video’s. In 4K modus film je met 30 frames per seconde. Voor geluidsopnamen beschikt de camera zelf over een stereomicrofoon. Op een volle accu kan de Pixpro SP360 4K 2 uur opnemen en er is een optionele waterdichte behuizing.

Beschikbaarheid

De Kodak Pixpro SP360 4K kost €449,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.