GadgetGear.nl

Review: Ted 2 (Blu-Ray)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Ted 2 met 3.5 sterren.

The Good
  • Meer Ted
  • Meer thunderbuddies
  • Leuke extra's

The Bad
  • Verhaal is wel heel dun
  • Lang niet alle grappen zijn echt geslaagd

De thunderbuddies zijn terug. Na het enorme succes van teddybeer Ted heeft Seth MacFarlane de kans gekregen om nog eens twee uur met de beer te vullen. Het ‘nieuwe’ is er natuurlijk al af, maar het plezier is gebleven.

TED 2 draait in zijn geheel om Ted en daarmee is het verhaal van thunderbuddy John (Mark Wahlberg wat naar de achtergrond verschoven. Niet vreemd, want die is nog steeds bezig met de verwerking van het verlies van Lori. In plaats daarvan gaat het verhaal om Ted die wil bewijzen dat hij een levend wezen is en het liefst de rechten van de mens verwerft. Ted wil namelijk een kind adopteren om zijn huwelijk te redden en daarvoor moet hij mensenrechten krijgen.

Oké, het verhaal is wat lame, maar het verhaal van Ted was ook niet heel bijzonder. Bij Ted ging het om de grappen en bij Ted 2 is dat eigenlijk niet anders. Hoewel Seth MacFarlane wederom een paar pareltjes heeft neergezet, slaat hij de plank ook een aantal keer flink mis. Toch blijft de relatie tussen Ted en John een zeer sterke en dat is wat de film echt bij elkaar weet te houden.

Extra’s

Universal heeft Ted 2 van een flinke lading extra’s voorzien. De usial suspects als commentaren en bloopers zijn allemaal aanwezig. Daarnaast wordt er dieper in gegaan op de band tussen de thunderbuddies. Leuk!

Conclusie

Seth MacFarlane had duidelijk nog een flinke lading grappen over van de eerste Ted, maar twee uur lang echt origineel en grappig blijven is toch echt teveel gevraagd. Toch is Ted wederom leuk, maar wil ik volgend jaar een TED 3 zien? Nah… het is wel goed zo.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.