GadgetGear.nl

OnePlus USB Type-C kabels kunnen laders beschadigen

OnePlus heeft een waarschuwing uitgestuurd voor gebruikers van haar USB Type-C laadkabels. Het gaat om de kabels die los bij OnePlus zijn gekocht en de kabels die bij de OnePlus 2 zijn geleverd.

Het probleem zit hem in een weerstandje die in de kabels is verwerkt. Deze is 10 ohm en zou 56 ohm moeten zijn. Hierdoor kunnen andere apparaten, wanneer aangesloten op een OnePlus Type-C kabel, meer stroom van een lader of computer vragen dan de lader of computer aan kan. Zijn deze hier niet tegen beschermd, kan dit gevaarlijke situaties oplossen.

Hoewel OnePlus natuurlijk precies weet wie dergelijke kabels via de webshop heeft besteld, moet je zelf je geld terugvragen als je een kabel hebt gekocht. Omruilen is niet mogelijk. De kabel die bij de OnePlus 2 geleverd is kan niet omgeruild worden. Je moet er gewoon aan denken dat je er geen andere apparaten mee mag laden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren danĀ BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten