LG trekt de lancering van haar LTE Android Wear horloge terug

Onlangs lekte het nieuws dat LG de Watch Urbane 2nd Edition in de VS zou presenteren. Met deze smartwatch op basis van Android Wear zou LG de eerste zijn met een waar autonoom horloge op basis van de Android variant.

Hoewel het nog niet bekend was of LG het horloge ook buiten de VS zou gaan verkopen, lijkt ook de lancering in de VS van de baan. LG trekt de Watch Urbane 2nd Edition namelijk terug. LG heeft aan Android Police laten weten met technische problemen te kampen en om die reden het horloge niet te willen lanceren.

Naast ondersteuning voor LTE, zou dit ook het eerste LG horloge zijn met een rond display met 348 pixels per inch. De extra pixels zouden de Watch Urbane 2nd Edition het horloge met het scherpste display op de markt maken. Daarmee zou de Watch Urbane 2nd Edition twee belangrijke features aan boord hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram