GadgetGear.nl

LG trekt de lancering van haar LTE Android Wear horloge terug

Onlangs lekte het nieuws dat LG de Watch Urbane 2nd Edition in de VS zou presenteren. Met deze smartwatch op basis van Android Wear zou LG de eerste zijn met een waar autonoom horloge op basis van de Android variant.

Hoewel het nog niet bekend was of LG het horloge ook buiten de VS zou gaan verkopen, lijkt ook de lancering in de VS van de baan. LG trekt de Watch Urbane 2nd Edition namelijk terug. LG heeft aan Android Police laten weten met technische problemen te kampen en om die reden het horloge niet te willen lanceren.

Naast ondersteuning voor LTE, zou dit ook het eerste LG horloge zijn met een rond display met 348 pixels per inch. De extra pixels zouden de Watch Urbane 2nd Edition het horloge met het scherpste display op de markt maken. Daarmee zou de Watch Urbane 2nd Edition twee belangrijke features aan boord hebben.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten