Smartwatches op basis van Android Wear zullen binnenkort volledig autonoom kunnen werken. Nu al beschikken een aantal modellen over de mogelijkheid om gesprekken via de smartwatch te voeren die via de verbinding met de smartphone verlopen.

Daarnaast voegde Google eerder dit jaar WiFi ondersteuning toe aan Android Wear waardoor de slimme horloges al op grotere afstand met hun gekoppelde smartphone kunnen communiceren. Met deze laatste toevoeging in de software van Android Wear kunnen de horloges dus volledig autonoom worden. De LG Watch Urbane 2nd Edition LTE zal de eerste Android Wear horloge zijn die hier ondersteuning voor biedt en voorlopig zal deze alleen in de VS verkrijgbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.