Apple is lang terughoudend geweest met het introduceren van smartphones met grotere schermen. Toch is het formaat over de laatste jaren alleen maar groter geworden. De iPhone 5S was dan ook de laatste iOS smartphone met een 4 inch display.

Als we analist Ming-Chi Kuo mogen geloven, gaat Apple toch weer met een iPhone met 4 inch display komen. Het toestel zou onderdeel uit gaan maken van de iPhone 7 generatie. De kans is groot dat Apple bij die release dus drie verschillende modellen zal voeren.

Naast een 4 inch model, zijn de verwachtingen dat de nieuwe 4 inch iPhone 7 generatie over een A9 processor zal beschikken. Dit is dezelfde die nu in de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zitten. Daarnaast zou 3D Touch technologie ontbreken waardoor het 4 inch model een budgetmodel zal worden. Wellicht de iPhone 7c?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.