Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

EasyJet gaat haar Crew in connected kleding steken

Budget airliner EasyJet gaat weer iets nieuws proberen. De crew van de airliner krijgt kleding die mede is ontwikkeld door wearable producent Cute Circuit. De kleding is volledig connected.

Het begint met jasjes waar LED panelen op zitten. Tijdens de vlucht verandert de crew hierdoor in lopende billboards die laten zien op welke vlucht je zit en andere belangrijke informatie doorgeven. Mocht er een noodsituatie ontstaan, zullen de LED panelen oplichten om te zorgen dat de crew goed herkenbaar is.

Ook grondpersoneel krijgt speciale outfits met sensoren die het klimaat in de gaten houden. Op basis van deze informatie gaat EasyJet reizigers in de vliegtuigen voorzien van informatie over het klimaat aan de grond. Er komen zelfs pakken met camera’s.

Via DigitalTrends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.