Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Visitekaartjes met NFC, Moo doet het gewoon

Als iPhone gebruiker heb je er vooralsnog geen donder aan, maar voor Android en Windows Phone gebruikers is het eindelijk mogelijk om visitekaartjes te laten maken waar NFC chips in zitten. De Britse drukker Moo.com is al jaren bezig om dit voor elkaar te krijgen en introduceerde de nieuwe visitekaartjes afgelopen week.

De techniek achter de visitekaartjes is wat ze zo bijzonder maakt. Moo bood al langer papiersoorten aan waarbij verschillende lagen op elkaar gelamineerd werden en deze verschillende lagen, verschillende kleuren mochten bevatten. Hierdoor ontstaat een bijzondere afwerking op de rand.

Met een vergelijkbare techniek plaats Moo de NFC chip en de bijbehorende antenne tussen de twee lagen papier. Zodra het bedrukken begint, zet Moo ook jouw data in de NFC chip. Daarbij mag je zelf kiezen of dit jouw contactgegevens zijn, een link naar de website etc. Moo noemt dit de Business Card+

Beschikbaarheid

Goedkoop zijn ze niet (tenzij je ze van iemand krijgt natuurlijk). Voor een setje van 20 kaartjes betaal je €36,29 en dat is nog exclusief verzending naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.