Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tylt introduceert 50 Watt laadstation

Er komen steeds meer smartphones en tablets op de markt die steeds meer kracht van hun laders vragen om de snellaadfunctie te gebruiken. Tylt springt hier handig op in met haar Energi Desktop Charging Station.

Natuurlijk is ook deze lader van Tylt weer bijzonder vormgegeven, maar daar blijft het niet bij. Het Energi Desktop Charging Station bevat 5 USB aansluitingen die allemaal tot 2,4 ampère aan laadstroom kunnen leveren. Alle smartphones die tot deze zomer zijn gelanceerd zullen dus op maximale snelheid laden. Alleen de allernieuwste smartphones zullen net niet genoeg hebben aan dit vermogen. Die vragen namelijk 3 ampère… maar het is de vraag of je het verschil van die missende 0,6 ampère echt zal missen.

Daarnaast heeft Tylt nog een handige optie aan het ontwerp toegevoegd. Één van de USB aansluitingen is naar buiten te trekken en als powerbank mee te nemen. Hierdoor heb je altijd 3.200mAh aan energie bij je.

Verder is het ontwerp zo gemaakt dat ook lange kabels gemakkelijk om het Energi Desktop Charging Station gewikkeld kunnen worden en een slimme chipset zal zelf detecteren wat de optimale hoeveelheid energie voor jouw apparaten is om te voorkomen dat de Energi Desktop Charging Station teveel energie geleverd krijgt.

Beschikbaarheid

Het Energi Desktop Charging Station staat nu op IndieGoGo. Vanaf $55 doe je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.