Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toshiba introduceert de 12 inch DynaPad tablet met stylus

Toshiba heeft met de DynaPad een wel heel interessante Windows 10 tablet ontwikkeld. Niet alleen omdat deze met een stylus werkt, maar omdat de 12 inch grote tablet ook een handig toetsenbord kent waardoor het een laptopvervanger zou kunnen worden.

De DynaPad tablet van Toshiba weegt 549 gram en meet slechts 6,9mm dun. Door het schermformaat van 12 inch is Tochiba in staat om er een full-sized toetsenbord bij te leveren welke aan de tablet vastgeklikt kan worden.

Voor de stylus heeft Toshiba weer bij Wacom aangeklopt. Wacom levert haar Active Electro-Static (AES)-stylus mee. Deze is niet alleen nauwkeurig qua positie en druk, maar weet ook in welke hoek hij op het scherm staat. Dit staat nieuwe, creatieve mogelijkheden toe. Het tablet beschikt ook over palmrest rejection zodat je jouw hand tijdens het schrijven gewoon op het display mag laten rusten.

Het 12 inch display heeft een resolutie van 1.920 x 1.280 pixels en anti-reflectie coating. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.