Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Startpagina.nl lanceert eigen app, maar alleen op Android

Ooit was er een Startpagina app voor iOS gebruikers. Sinds dit weekend is er weer een nieuwe Startpagina app, maar nu alleen voor Android gebruikers. Opvallend is ook dat Startpagina een compleet nieuwe huisstijl lijkt te gebruiken voor de app.

Net als de website, probeert de Startpagina.nl app vooral een verzameling van informatie te zijn. Inderdaad, het draait al lang niet meer alleen om reguliere links. De app start met handige informatie als her weerbericht en file-informatie. Ook collega nu.nl krijgt de nodige ruimte binnen de Startpagina.nl app. De klassieke linkpagina’s die worden bijgehouden door vele beheerders zitten verder weggestopt, maar zijn wel zeer snel te doorzoeken.

Download de Startpagina app via Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.