Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung komt met nieuwe megatablet Galaxy View

Herinner je de Note 12.1 nog? Destijds de grootste Android tablet die je kon kopen en door velen bekritiseerd als te groot (al vond ik dat wel meevallen). Samsung lijkt eindelijk weer een megatablet te gaan produceren, maar deze past echt niet meer in de standaard tas. De nieuwe tablet zou een schermdoorsnede van 18,4 inch kennen.

De Galaxy View, zoals het ding zou heten, is voorzien van een ingebouwd standaard en draait ondanks de megaresolutie toch op 1920×1080 pixels. Onder het display ligt een octacore processor met 2GB aan werkgeheugen.

Dat de resolutie van het display niet super hoog is kan goed verklaard worden. Bij hogere resoluties zou het scherm alleen al een flink prijskaartje meekrijgen en dan komt de chipset nog. De kans is klein dat Samsung een tablet wil presenteren van €1.000+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.