Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Philips PulseRelief en BlueTouch pijnbeheersingsapparaten zijn nu verkrijgbaar

Ze zaten al enige tijd in de pijplijn bij Philips, maar de innovatieve Philips BlueTouch en PulseRelief zijn nu ook eindelijk echt verkrijgbaar. De Philips BlueTouch en PulseRelief richten zich beiden op pijnbeheersing voor mensen met een chronische pijn.

BlueTouch

De Philips BlueTouch maakt gebruik van blauwlichttherapie om chronische spierpijn in de rug te verminderen. Dit doet het apparaat via een draadloze patch die onder de kleding verborgen kan worden. Met behulp van toegevoegde warmte probeert de patch het herstel van spieren te bevorderen. De 40 blauwe LED’s doen het verdere werk door de aanmaak van stikstofoxide te stimuleren. Warmte en stikstofoxide zorgen voor een betere doorbloeding.

https://www.youtube.com/watch?v=i099qsb03yY

PulseRelief

De Philips PulseRelief is een apparaat dat gebruik maakt van TENS-therapie (transcutane elektronische zenuwstimulatie). Hiermee richt de PulseRelief zich op chronische bot- en spierpijn. Via elektroden probeert de PulseRelief het lichaam te stimuleren om pijnsignalen te onderdrukken.

App

Beide apparaten zijn verbonden met de Philips Treatment-app. Deze maakt het mogelijk om behandelingsplannen op te stellen en te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.