Muziek in de keuken. Het kan met een mooie multiroom speaker aan de muur of een strakke DAB+ radio op het aanrechtblad. Het kan ook net even wat slimmer zoals Orange Audio ons laat zien.

Orange Audio heeft een audiosysteem samengesteld op basis van een tweetal speakers die smal genoeg zijn om achter de keukenplint te worden weggewerkt en een versterker met ingebouwde analoge- en bluetooth ontvanger.

Hoewel Orange Audio nog niets kan vertellen over de ondersteunde Bluetooth protocollen ‘slechts’ gebruik maakt van het A2DP protocol voor streaming audio (aptX levert een betere kwaliteit mits jouw smartphone dit kan gebruiken), is het idee geniaal. Zoals je op bovenstaande foto ziet zijn ze in staat om de speakers echt heel strak weg te werken. Bovendien laat de 3,5mm audio ingang een interessante optie open. Namelijk de mogelijkheid om er een Chromecast Audio aan te hangen om op die manier de speakers onderdeel te maken van een Chromecast Audio multiroom speakersysteem. Slim!

Beschikbaarheid

Orange Audio vraagt €395 voor de combinatie van speakers en versterker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.