Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bluboo introduceert de Xwatch op basis van Android Wear

Bluboo is een Chinese producent van Android smartphones die met de Xwatch haar eerste smartwatch op basis van Google’s Android Wear heeft gepresenteerd. Net als haar Chinese concurrent Huawei heeft Bluboo gekozen voor een rond display.

Bubloo richt zich met haar Xwatch op sportieve gebruikers. De smartwatch is niet alleen voorzien van een hartslagsensor en GPS, maar ook een hoogtemeter en een barometer. Hoewel de specs nog niet bekend zijn lat Bluboo weten dat ze zich met deze sensoren echt wil onderscheiden van bestaande ‘sportieve’ Android Wear horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.