Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Block Party modus maakt de UE Boom familie van speakers socialer

Ultimate Ears heeft de laatste jaren duidelijk bewezen vooraan te willen lopen als het gaat om het introduceren van nieuwe, opvallende features. Met de introductie van de Blck Party modus gaan de nieuwste speakers een stuk socialer worden.

In het verleden was het al mogelijk om meerdere speakers aan elkaar te verbinden. Deze functie is er sinds de originele Boom, maar is echt groot geworden met de introductie van de UE Roll en UE Megaboom speakers. Deze laatste twee en de UE Boom 2 (dus niet de originele Boom) kunnen met Block Party ook aan meerdere smartphones gekoppeld worden waardoor iedereen muziek kan inbrengen om de sfeer op het feestje te bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.