Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Shuttle introduceert 29 mm dikke barebone PC’s

Shuttle Computers heeft vandaag vier nieuwe barebone PC’s geïntroduceerd die het mogelijk maken om een 29 mm dikke PC te bouwen op basis van een Intel Celeron of Intel Core processor.

Het gaat om de nieuwe Shuttle NC01U. Deze beschikt standaard over een mini-DisplayPort, HDMI, Intel Gigabit Ethernet, audio, 2x USB 3.0, USB 2.0, RS-232 en een ultrasnel M.2 SSD slot. De WiFi/Bluetooth module is verwisselbaar zodat je deze over de jaren kunt blijven upgraden.

Shuttle-NC01U-Exploded-View

Verder biedt de Shuttle NC01U ruimte aan een 2,5 inch SATA SSD/HDD en maximaal 16GB aan DDR3L werkgeheugen. Via een PCI-Express slot aan de onderkant kunnen upgrades als extra videokaarten en harddrives geplaatst worden.  Door de vooral passieve koeling zijn deze barebone PC’s ideaal om in te zetten als mediaplayer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.